3 e-bøger du skal kende til

Går du og vil gerne tjene penge online? Det kan være du måske vil udgive en e-bog, eller du måske er ved at starte en webshop op og gerne vil have mere viden om, hvordan du bedst muligt kan sælge dine produkter, så det bliver en succes.

Her kan du læse lidt om 3 gode bøger som vi anbefaler, hvis du gerne vil tjene penge på enten din webshop, hjemmeside eller ved at skrive en e-bog.

Tjen penge på E-bøger af Bjarke Klüwer

Denne bog giver dig en let guide til, hvordan du kan komme i gang med både at skrive og sælge dine egne e-bøger, og det er lettere end du tror. Du lærer hvordan du undgår at hele projektet overvælder dig, og hvordan du kommer igennem hele processen på bedste vis.

Du vil også få gode råd til at finde frem til emnet på din e-bog, og forskellige teknikker hvorpå du bedst kan fange din målgruppe til den kommende e-bog.

Du kan købe bogen hos Saxo lige her.

E-pusher af Martin Thorborg

Har du en webshop eller en hjemmeside? E-pusher giver dig 14 års forspring som e-købmand, og er letanvendelig. E-bogen er fyldt med Martin Thorborgs egen erfaringer og effektive værktøjer, som man kan tage i brug med det samme og i fremtiden.

Mange kunder har udtalt at de har fået øget deres omsætning/konversteringer markant, og derudover er der også rigtig mange som anbefaler bogen. Hvis du allerede har godt gang i din webshop, så vil du nok få en stigning på omkring 25-50 %.

Du kan købe bogen på E-pusher lige her.

Sælg mere på nettet af Benjamin Gundgaard

Denne bog henvender sig også særligt til både webshop- og hjemmesideejere. Du får en letforståelig e-bog med en trin-for-trin beskrivelse på 342 sider, om hvordan du kan sælge mere på nettet. Indholdet i bogen svarer til mange ugers intens undervisning, og her er mange eksempler som du selv kan anvende på din webshop.

Forfatteren Benjamin Gundgaard har hjulpetmange med at øge deres konverteringsrater med 15-300 %, igennem de seneste 12 år, og ved derfor med sikkerhed hvad han snakker om. Du er dermed sikret en e-bog af høj kvalitet og med mange relevante og gode råd.

Du kan købe bogen på Ehandel lige her.