E-bøger der kan hjælpe dig med din egen hjemmeside

Har du altid godt kunne tænke dig en hjemmeside eller webshop, så findes der en lang række danske e-bøger, som kan hjælpe dig godt i gang.

E-bøger bliver mere og mere populære blandt danskerne, og du finder i dag e-bøger og en lang række emner lige fra selvhjælp og personlig udvikling til udvikling af hjemmesider og webshops.

I denne artikel giver vi dig tre e-bøger, som vil kunne hjælpe dig nemt og sikkert i gang med din egen hjemmeside eller webshop, så du måske kan komme til at tjene lidt penge online.

WordPress Manualen – kom i gang med din egen hjemmeside

WordPress Manualen er en manual skrevet af Thomas Iversen som blandt andet også står bag uddannelsesportalen NemProgrammering.dk.

E-bøger til at lave hjemmesideWordPress manualen er, som navnet indikerer, en manual til det populære hjemmesidesystem WordPress. WordPress gør det nemt at lave sin egen hjemmeside fra bunden, og manualen hjælpe dig med dette, ved at guide dig step by step, indtil du har en færdig hjemmeside.

Manulen kan kun købes som e-bog, og vil således blive leveret direkte i din e-mail indbakke.

Clickstarter – skab trafik på din hjemmeside

Når du har fået din hjemmeside på plads, måske med hjælp af e-bogen nævnt ovenfor, så er det på tide at begynde at tænke på marketing, så din hjemmeside også kan få en masse besøgende.

Dette findes der selvfølgelig også en e-bog til, f.eks. Clickstarter, som er en grundlæggende bog om online markedsføring. Den er skrevet til dig, der ikke kan finde rundt i alle muligheder for markedsføring på internettet eller gerne vil have en bred forståelse.

Det bedste ved Clickstarter er, at den er gratis og du skal blot opgive din e-mail adresse for at få den tilsendt til din indbakke.

Den virale sucesseffekt – bliv synlig på de sociale medier

Clickstarter e-bog kommer kort ind på det, men vil du gerne blive ekstra synlig på de sociale medier, så kan du med fordel hente den gratis e-bog kaldet ”Den virale suceeseffekt”. De sociale medier er i dag et sted, hvor man som hjemmeside- eller webshopejer bliver nød til at være til stede, og denne e-bog kan hjælpe dig med dette.

”Den virale succeseffekt” er sat overskueligt sammen og den viser gode grafiske eksempler, så der ikke er noget at tage fejl af. E-bogen er digitalt baseret, således, at hvis du signer dig op til convince.dk´s nyhedsmail så får du i samme ombæring guiden tilsendt.

Kender du andre e-bøger som du synes andre bør kende til, skal du være meget velkommen til at dele din viden i kommentarsporet nedenfor.