Indtægt via sociale medier

Det er efterhånden længe du skal lede, for at finde en person som ikke er på de sociale medier. Sociale medier er vejen frem og de fleste giver rigtig gode muligheder for indtjening.

Her kan du læse hvordan du bl.a. kan tjene penge på Facebook eller Youtube.

Tjen penge på Facebook

Med over 1 milliard brugere på verdensplan, er der stor potentiale for at tjene penge på Facebook. Der er bestemt et økonomisk aspekt på siden og mange kender også måden hvorpå man tjener mange penge. Det handler i bund og grund om at skaaffe mange følgere og likes til din side, og så få disse til at klikke på reklamer og annoncer, som du lægger ud. Det kan du læse mere om her.

Sådan gør du..

Først om fremmest handler det om at opbygge en interessant side, som kan tilbyde en eller anden form for værdi. Derfor skal man starte med at finde en niche, hvorpå man mener man kan holde siden i gang i lang tid. Derefter handler det egentlig bare om at få en masse likes og følgere, og dette kan gøres enten via annoncering af din facebookside, hvor du betaler et vis beløb for at din side bliver vist i nyhedsfeeden. Her kan man målrette annoncen til en bestemt målgruppe og bestemte interesser, så man har større sandsynlighed for, at dem der ser annoncen vil like siden.

Når du har fået tilstrækkelig med likes, så kan man benytte sig af annoncer. De kan skaffes på flere måder, men det anbefales at tilmelde sig et affiliate netværk, som er et online marketingsbureau, som giver virksomheder mulighed for at markedsføre deres butik eller hjemmeside via affiliatepartnere. Her får man en del forskellige annoncer stillet til rådighed, hvor man kan poste dem som man ønsker. Dette er gratis! Det skal dog ALTID være relevant for den pågældende side, da det ellers kan virke som spam.

Tjen penge på Youtube kanal

Over 1 milliard mennesker på verdensplan benytter sig hver måned af Youtube, og 6 milliarder timer bliver brugt på dette sociale medie hver måned. Dertil bliver der uploadet over 100 videoer i minuttet. Mange mennesker befinder sig altså her, og det giver mulighed for stort indtjeningspotentiale.

Sådan gør du..

For det første handler det om at få lavet en masse gode videoer, og dermed få opbygget en masse faste følgere. Det kan være en god idé at finde en niche, så du dermed fanger en bestemt målgruppe. Folk er også mere tilbøjelige til at følge en kanal der omhandler noget specifikt i stedet for en kanal om alt.

For at tjene penge på dine videoer, så skal du have annoncer på dine videoer, og disse anskaffes ved at få et Youtube-partnerskab. Som partner eller Youtuber kan man få del i indtægter, som dine videoer genererer. Procentsatsen kan variere, men du kan regne med at du altid får mindst halvdelen af disse indtægter. Jo flere der ser dine videoer, jo flere penge vil du tjene, så det handler altså om at få mange ind og se dine videoer.

Du kan i hvert fald starte med at lave unikke og originale videoer, som enten kan være sjove, spændende eller specielt flotte, og det er faktisk kun din egen fantasi som sætter grænser.