Konkurrencer online

At deltage i konkurrencer er ikke helt at tjene penge, men giver dig til gengæld muligheden for at vinde en masse gode ting. Internettet i dag gør det nemt at deltage i konkurrencer og dermed har du mulighed for at finde utallige slags. Her er der intet postkort der skal indsendes for at du kan deltage, og især konkurrencer på Facebook kan oftes detages i ved at like det pågældende opslag og skrive en kort kommentar.

Her kan du læse mere om det at vinde penge via konkurrencer.

Vind penge på konkurrencer

Som nævnt, så kan det være en let måde at tjene lidt ekstra på i form af en præmie eller gavekort, ved at deltage i en konkurrence online. Mange store virksomheder har ofte konkurrencer kørende, og ellers er der efterhånden mange sider online, som lister alle de aktuelle på markedet.

Stor usikkerhed

At tilmelde sig en konkurrence er ikke lige med at vinde, og derfor er der stor usikkerhed ved denne form for indtjening. Mange virksomheder der afholder konkurrencer beder dig om at udfylde en form for spørgeskema for at kunne deltage, og her skal du også tit indtaste oplysninger som mail eller telefonnummer. Dertil giver man samtykke til at blive kontaktet af forskellige former for marketingsselskaber, som kun er ude på at sælge produkter til dig, og det kan godt blive meget irriterende i længden.

Min anbefaling er derfor at kaste dig ud i en anden måde at indtjene penge på, bl.a. ved at udgive din egen e-bog eller via sociale medier. Og en anden anbefaling er, at hvis du absolut insisterer på at deltage i konkurrencer, så gør det på Facebook, hvor man ikke skal indtaste personlige oplysninger, men ofte blot like/dele/kommentere et opslag. Her er der ofte mange webshops som afholder såkaldte giveaways, hvor de udlodder et produkt fra deres shop til en der udfører en af overstående ting.