Sælge e-bøger

Har du en forfatter i maven, og drømmer du om at tjene penge på en e-bøger? Dette er en forholdsvis nem løsning når det kommer til at udgive en bog, da det kan gøres på forholdsvis kort tid, og du kan sætte den til salg med det samme. Det kræver blot at du ved hvad du vil skrive om, og har den nødvendige viden.

Her på Hyggepenge giver vi dig indblik i, hvordan du kan tjene penge på e-bøger.

Tjen penge på e-bøger

En vigtig ting når det kommer til at tjene penge på e-bøger er, at man finder et marked for det. Du skal tage stilling til hvilke emne din e-bog skal omhandle og gerne et der kan skrive mere end én bog omkring. Du kan eventuelt undersøge nettet for det marked du vælger, og se om der er nogle problemer eller udfordringer, som du måske kan have med i din e-bog. På den måde giver du dem noget værdi når de køber hos dig, og det er rigtigt vigtigt når det kommer til fremtidssalg også.

Kræver stor viden og erfaring

Det er dog ikke alle som bare kan kaste sig ud i at skrive en e-bog, da det kræver en del viden og eventuel erfaring inden for det pågældende område som du ønsker at skrive om. Hvis du f.eks. vil skrive om guide til at leve sundt, så kræver det at du selv har erfaring inden for området, og dét at leve sundt. Det nytter ikke at du blot lister kostrådene og alle de andre ting. Det skal være unikt indhold, som man ikke bare kan slå op på nettet.

Gode salgsplatforme

Noget af det vigtigste når det kommer til at sælge din e-bog, er de rette platforme til det. Dette kan f.eks. gøres gennem de sociale medier, men her er det vigtigt at den bog du reklamerer med er relevant for det som din side er om. Det er noget som kun du kan vurdere, men et godt råd er at lægge den op et sted, hvor det er relevant. Du skal f.eks. ikke prøve at sælge en bog om sundhed på en side om katte.

Du kan også finde flere sider online, som hjælper dig med at udgive din e-bog. BOD er f.eks. en hjemmeside hvor man registrerer sig og som hjælper med at dele din bog ud på forskellige platforme. Dette betaler man selvfølgelig et lille beløb for, men hvis du mener du har stor potentiale for indtjening, så burde dette ikke være noget problem.

Hvis din e-bog er relevant for en hjemmeside som du har, kan du også lave et nyhedsbrev, hvor du deler ud af nyheden samt link til hvor man kan købe den.